Massage by Daddy!           (or Mommy!)

 

GEFELICITEERD jullie verwachten een kindje! Een geweldige, maar ook intense periode breekt er aan.

 

Je lichaam verandert voortdurend, je voelt je anders, onzekerheden komen om de hoek kijken? Gaat alles goed met m’n kindje? Is het normaal als ik … voel?  Wat mag je nou wel voor klachten hebben en wat niet? Hoe ga ik de bevalling doormaken? Zal het allemaal meevallen? Etc.

 

Daarnaast vragen vrouwen in Nederland veel van zichzelf.. vragen, nee we eisen veel van onszelf. Werken, hobby’s, huishouden, socializen, zorgen voor partner / familie / vrienden. En als zwangere kan dat allemaal best zwaar vallen. Je bent niet ziek, maar je bent toch echt zwanger!

Je lichaam doet aan topsport om een kindje gezond en sterk te laten ontwikkelen. Ontspannen, relaxen, meer in je ‘lichaam’ te komen in plaats van altijd maar in je hoofd bezig te zijn is erg belangrijk tijdens je zwangerschap. Daarom bieden wij ‘Massage by Daddy (or mommy!)’ aan.

 

Één keer een fijne uitgebreide zwangerschapsmassage kan heerlijk zijn. Maar veel vrouwen hebben er meer baat bij om regelmatig rustig en prettig gemasseerd te worden. Daarnaast is het een manier om met je partner een momentje voor elkaar te hebben in alle rust. Ook de buik is hierbij van belang! Heb jij (of je vriendin/vrouw) regelmatig al last van dikke buiken,dan kan het zijn dat je toch teveel spanning/drukte opbouwt door de dag heen. 

 

Wat houdt een sessie in?

  • hoe gaat het met de zwangerschap? (gesprek van 15-30 min.)
  • 30 minuten massage voor de partner. ‘Leren door te voelen’.
  • 30 minuten massage voor de zwangere ‘Mommy’, hierbij zal er gezamenlijk met de partner worden gemasseerd.
  • afronding

(sessie duurt 1,5-2 uur)

 

De massage wordt afgestemd op de uw persoonlijke situatie. Indien er klachten aan spieren / banden / gewrichten / met bewegen aanwezig zijn, laat dit van te voren weten. Indien nodig kan het aan te raden zijn om een fysiotherapeutisch consult af te nemen.